top of page
IMG_8001.jpg

The wonderful north

Naturen

Naturen är så mycket mer än bara natur för mig.

Det är en plats för stillhet, för beundran och för reflektion, när jag är i naturen kan jag slappna av och bara vara. Lyssna på fåglarnas kvitter, känna doften av träden och kanske ibland hör man något porlande vatten på avstånd. Naturen för mig är avslappning, terapi och återhämtning i ett och samma andetag. 

IMG_8297.jpg
_MG_7551_edited.jpg

Norrsken

I de norra delarna av Sverige närmare bestämt Lappland, kan man vintertid få avnjuta många norrsken. Ibland känns det som att man är med i jakten på "the perfect storm". Norrskenet kan försvinna lika snabbt som det exploderar, men det är ett fantastiskt naturfenomen som överträffar det mest skulle jag vilja säga. Jag är uppvuxen med norrsken men jag är trots det lika förundrad och exalterad varje gång det drar igång!

Film

Utöver fotografi spenderar jag en del tid med att lära mig mer om film. Jag har ingen superutrustning men jag använder det jag har och försöker göra det bästa utifrån mina förutsättningar. Älskar rörlig bild och det kommer nog bli mer av den varan med tiden. 

_MG_7116.jpg

Under uppbyggnad

Onlinekurser

Coaching för fotografer

bottom of page